Doula - støtte gjennom fødselen


Spør oss om pris

Vil du ha med en erfaren ledsager gjennom fødselen? En person du kjenner fra før, som skal være sammen med deg gjennom hele fødselen uten vaktskifter eller andre arbeidsoppgaver?  Å føde behøver ikke å være noe du gruer deg til eller lider deg gjennom! Jeg vil gjerne hjelpe deg så du kan glede deg til fødselen og få en minneverdig opplevelse!

Referanse:
«På det første møtet tenkte jeg at hun virket veldig trivelig og at vi var på bølgelengde. Det føltes som en trygghet at jeg hadde mulighet til å ringe/maile henne før fødselen. Under selve fødselen opplevde jeg det som veldig bra å ha henne med! Med vennlighet og munterhet, og utrolig hjelpsomhet, var hun en meget god støtte. Fint å ha en person som er der gjennom hele forløpet, uavhengig av vaktskifter etc. Det gode humøret hennes var smittsomt, og det opplevdes veldig trygt å ha henne der. Hun visste hele tiden hva som skulle til, og det å stille opp 100 prosent i 15 timer for noen, er bare å ta av seg hatten for.
Jeg synes det var spesielt bra at hun var der – 100 prosent tilgjengelig  og engasjert, gjennom hele forløpet. Massasje var også veldig til hjelp for meg. Sist men ikke minst, humør og positiv innstilling.
Jeg ville absolutt valgt å ha henne med hvis jeg kunne valgt om igjen. Jeg vil anbefale doula Elin for trygghet og støtte. Hun har troen på egen kropp og psyke, uten «kunstige» hjelpemidler og hastverk i forbindelse med fødsel. Tusen takk! Flott at du finnes! »
Oddveig Graathen, Hedmark
 
 

 Kopirett © 2014 Heibaby.no
Drevet av netthandelsløsningen Zen Cart med norsk oversettelse. Logo av Pia Design.