Mer melk - flytende kosttilskudd

Fra: NOK225,00

Kosttilskudd laget av urter som er kjent for å kunne ha positiv effekt på melkeproduksjonen. Urtetilskuddet anbefales for de mødre som opplever at melkeproduksjonen er mindre enn ønsket, enten det er på grunn av økeperioder, adskilllelse, sykdom, stress eller andre årsaker.

Kunnskap om urtenes virkning på melkeproduksjonen hentes fra personlige erfaringer og tradisjonell bruk. Produktene inneholder økologiske urter som har blitt brukt til dette formålet i århundrer, Du kan lese mer om brukernes personlige erfaringer her. Her kan du også lese erfaringer fra helsepersonell som har brukt og anbefalt produktene. Bukkehornkløver, den dominerende urten i dette produktet, er anbefalt av ammehjelpere i USA. Du kan lese mer om dette her. "Mer melk" er laget i samarbeid med ammeveiledere, og er det bestselgende ammetilskuddet i USA. Men det aller viktigste for å øke melkeproduksjonen, er at babyen får die ofte. Jo mer babyen dier, jo mer melk produseres det.

 

Kundeomtaler:

"For å øke melkeproduksjonen pumpet jeg hver andre time døgnet rundt i fire dager og tok medisiner foreskrevet av lege, men opplevde nix forandring. Men etter bare to dager med urtene fra Motherlove er produksjonen doblet! Du aner ikke hvor glad jeg er! Jeg SKAL tilbake til fullamming! Ja, det skal jeg. Tusen takk!"An-Magritt, Gjøvik

 

"Nå har jeg brukt kapslene i fem dager, og jammen tror jeg de har noe for seg! Jeg fikk mensen i dag, og et sikkert tegn på at mensen nærmer seg her i gården er at jenta knapt vil ha pupp - bare sutter bitte litt for så å begynne å bite. Men ingen slike tegn denne gangen! Og hun tar seg mye lengre økter med puppen også, særlig på kveldstid. Mer fornøyd er hun på natten også. Har ikke hatt bruk for koppen de siste nettene. Så jo - jeg tror de virker! Selv om jeg egentlig hadde bestemt meg for å være litt skeptisk...
Det virket som produksjonen gikk litt ned igjen når jeg sluttet med dem, men den hadde helt tydelig steget totalt sett, og den vonde sirkelen var brutt. Så dette produktet er absolutt noe jeg stiller meg bak :)

Anne Kjersti, Nærbø

”Min barnelege ga meg en flaske ”Mer melk” i går. Jeg tok en pille, min første pille, og våknet med spreng i begge bryst og lekkasje fra det ene brystet. Wow.
- K.C., via epost til Motherlove.

"Vi fant ut at jeg ikke hadde mye melkeproduserende vev i brystet. Jeg begynte å pumpe med en gang, samtidig som jeg tok ”Mer melk” flytende kosttilskudd og geitvikkerut ved hvert måltid. Gradvis økte min melkeproduksjon. Snart hadde jeg nok melk til å alle nattmåltidene uten å pumpe! Etter to måneder bestemte vi oss for at jeg kunne stoppe pumpingen. Jeg fortsatte å ta urtene. Babyen fortsatte å legge godt på seg, og var sunn og frisk. Det var hardt arbeid, men belønningen var stor!"
- J. Story
(utdrag fra boken ”A Breastfeeding Mother’s Guide to Making More Milk” av Diana West og Lisa Marasco)

FAQ - Ofte stilte spørsmål: 
Hvor lenge vil Motherlove produktene vare ved bruk av anbefalte doser?
Det avhenger av hvilken dose man tar i forhold til kroppsvekten, her er et anslag:
60 kapsler: 10 dager – 2 uker
60 ml flytende mikstur: 20 dager – 4 uker

Forslag for å sørge for at produktene får virke mest mulig effektivt:
Vær sikker på at du tar den riktige mengden i forhold til din kroppsvekt, i henhold til beskrivelsen på etiketten på produktet. Produktene kan tas sammen med 60 ml drikke. Selv om det er viktig å drikke masse i løpet av dagen generelt, så anbefaler vi å unngå annet drikke 20 minutter før og etter at dosen tas. Årsaken er at å innta mer drikke vil utvanne urtedosen i kroppen din. Hvis du ønsker å øke produksjonen ytterligere, kan du legge til en dose ekstra per dag. Hvis du etter å ha fulgt disse beskrivelsene fortsatt ikke ser en økning, kan det være at et annet Motherlove tilskudd vil være bedre for deg. Motherlove har blant annet laget tilskudd spesielt beregnet for kvinner med PCOS, adoptivmødre og gravide som fortsatt ammer eldre barn. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Enkelte typer mat og medisiner kan redusere melkemengden. Dette inkluderer blant annet salvie, sterke mintprodukter, og enkelte typer hostesaft. Noen erfarer også at enkelte typer antidepressive medikamenter også kan redusere melkeproduksjonen. Diskuter alltid medisinske spørsmål med din lege.

Hvor lenge bør jeg bruke Motherloves ammeprodukter?
Hver kvinnes behov varierer. Noen bruker produktene i en kort periode når de ønsker å øke produksjonen. Når produksjonen har gått opp, og mor og barn kommer inn i en god rytme hvor etterspørselen regulerer produksjonen, trengs ikke urtetilskuddet lenger.
Andre erfarer at de kan redusere dosen etter å ha kommet opp på ønsket produksjonsnivå, men at de har behov for å fortsette med tilskuddet ammeperioden gjennom.
Vi anbefaler kvinner å bruke den mengden som møter behovet til deres voksende baby!

Er disse urtene trygge?
Urtene i Motherloves produkter er sertifisert økologiske. Motherlove har 20 års erfaring, en lang periode i økologisk sammenheng, og eksporterer sine produkter til store deler av verden.
Dette er urter som har blitt brukt som i århundrer, og som det fortsatt er vanlig å bruke i matlaging i mange land. Bukkehornkløver og fennikelfrø brukes mye i matretter fra Midt-Østen. Nesleblad kalles ofte “et varehus av næring”, fordi de er fulle av verdifulle mineraler som jern, kalsium og andre sporstoffer. Geitvikke og bukkehornkløver gis ofte til dyr. Benediktinertistel anbefales oftest for å styrke leveren.
Produktene inneholder ikke melk, meieriprodukter, egg, fisk, skalldyr, peanøtter, hvete eller gluten. Kapslene er alkoholfrie og kan brukes av vegetarianere.

Er det kjente bivirkninger knyttet til bruk av Motherloves ammeprodukter?
Bukkehornkløver kan føre til økt svetteproduksjon, økt luft i magen og noe løsere avføring, og kroppen kan avgi en lønnesirupaktig lukt. Bukkehornkløver  og geitvikke kan redusere blodsukkernivået, men det skjer vanligvis kun ved inntak av mye større doser enn det som finnes i våre produkter. Kvinner som bruker insulin eller er hypoglycemiske bør konsultere helsepersonell før bruk. Og på lik linje med alle andre produkter som tas oralt, så anbefaler vi å slutte med produktet hvis en bivirkning skulle oppstå hos mor eller baby. 

Velg mellom kapsler og flytende ekstrakt:

Hva er forskjellen mellom det flytende kosttilskuddet og kapslene?
Motherloves flytende blandinger er laget av sertifisert økologiske urter plukket og behandlet så innholdet av virkestoffer er høyest mulig. Et flytende ekstrakt beholder denne kvaliteten, og er enklere for kroppen å absorbere. Tørkede urter mister noe av effekten over tid, noe som gjør dem mindre effektive med tiden.
De flytende ekstraktene absorberes fortere av slimhinnene i munnen enn kapslene, som tar omtrent en halv time før de fordøyes og blir aktive i kroppen. De flytende dråpene er billigere, men mange kvinner foretrekker kapsler fordi de er lette å spise og å ta med seg i veska. Kapslene kan brukes av vegetarianere.

Ingredienser i ”Mer melk” -  flytende urteekstrakt:
Økologiske urter: bukkehornkløver, blad av benediktinertistel, nesleblad, fenikkelfrø. Vann, etanol, vegetabilsk glyserin. Skal ikke brukes under graviditet.
Bruksanvisning: Ta 1/4 teskje (1 ml) 4 ganger daglig. Ved kroppsvekt over 79 kilo, ta œ teskje (2 ml) 3 ganger daglig. Kan tas sammen med opptil 60 ml drikke. Unngå annet drikke 20 min før og etter dosen.

Ingredienser for Mer melk i kapselform:
Økologiske urter: Bukkehornkløver, benediktinertistel, nesleblad, fenikkelfrø. Soya lecithin, vegetabilsk cellulose, kokosolje. Skal ikke brukes under graviditet.
Bruksanvisning: Ta 1 kapsel 4 ganger daglig. Ved kroppsvekt over 79 kilo: ta 2 kapsler 3 ganger daglig. Kan tas med opptil 60 ml drikke. Unngå annet drikke 20 min før og etter dosen. 

Hva er forskjellen mellom de alkoholbaserte blandingene og de alkoholfrie?
Til å begynne med behandles urtene i alkohol og vann. En blandning av alkohol og vann foretrekkes, fordi det trekker ut et bredest mulig spekter av virkestoffer . Alkoholmengden i det ferdige produktet er minimal, og kan kombineres med amming – men den smaker sterkt.
I de alkoholfrie produktene, fordampes alkoholen sakte bort, uten at de viktige virkestoffene forsinner. Glycerin, en søt sirup laget av kokosnøtt, tilsettes så i stedet for alkoholen.
”The American Academy of Pediatrics” sier at minimale mengder alkohol kan være ok sammen med amming, og at alkoholen er ute av morsmelken to timer etter inntaket. Det passer derfor godt å ta urtetilskuddet rett etter siste amming. Å blande hver dose i inntil 60 ml drikke, fjerner mye av alkoholen. Motherlove har alkoholfrie tilskudd for de som ønsker det.

Ingen av disse tilskuddene skal brukes under graviditet. Motherlove produserer også tilskudd som er tilpasset gravide som fortsatt ammer et eldre barn, ta kontakt for mer informasjon om dette.


Legg til handlevogn:

  • Vekt: 0.118 kg

Velg ønsket variant:

Størrelse   
Kopirett © 2014 Heibaby.no
Drevet av netthandelsløsningen Zen Cart med norsk oversettelse. Logo av Pia Design.